Payroll

Payroll maakt salaris verwerken eenvoudig. Door de volledige integratie met HRM en e-HRM hoef je alleen vrije looncomponenten zoals declaraties en overuren in te voeren. Daarna bereken je met één druk op de knop alle salarissen. Zo eenvoudig is het! Dit is mogelijk omdat AFAS ruim 175 cao's standaard met de software meelevert. Ook de digitale aanlevering bij verschillende overheidsinstanties is volledig geautomatiseerd

Voordelen:

• Volledig geïntegreerd met HRM en e-HRM van AFAS
  • Standaard meegeleverd: kant-en-klare cao's voor alle branches
  • Altijd een correcte verloning en vastlegging van toekomstige wijzigingen
  • Eenvoudig verstrekken van digitale loonstroken
  • Geautomatiseerde aanlevering van data bij (overheid)instanties
  • Veel efficiënte controlemogelijkheden en actuele managementinformatie

Kortom: je bent de baas!

Met de Payroll software van AFAS kun je veel meer dan alleen de salarisadministratie!

Profit Payroll is hét softwarepakket om de salarisadministratie te automatiseren! Met Payroll software kun je snel aan de slag en bespaar je veel tijd en geld, het pakket bewijst dat de salarisverwerking niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Voorbereiding

Werkwijze

Overige procedures: