Stamkaart verkooprelatie raadplegen

Je kunt de stamkaart van een verkooprelatie raadplegen/afdrukken.

Profit gebruikt hiervoor het rapport Debiteur stamkaart (Profit) of Klantkaart intern (Profit). Je kunt ook de stamkaart zien die de verkooprelatie zelf in OutSite kan raadplegen, Klantkaart extern (Profit).

Inhoud

Klantkaart raadplegen in InSite

Je kunt per verkooprelatie in InSite een klantkaart raadplegen met specifieke klantinformatie zoals omzetstatieken, betalingsgedrag en prijsafspraken. Dit rapport heet Klantkaart intern (Profit).

Daarnaast kun je ook de stamkaart klant raadplegen die de klant in OutSite ziet van zichzelf. Hierop staan o.a. de contactgegevens. Dit is handig als er de klant belt en je wilt snel zien wat de klant ook ziet. Dit rapport heet Klantkaart extern (Profit).

InSite is administratie-onafhankelijk. Dit houdt in dat de site of de ingelogde gebruiker niet gekoppeld is aan een specifieke administratie. De klantkaart kan hierdoor niet gefilterd worden op administratie. Het standaard rapport Klantkaart intern (Profit) heeft geen filter op administratie. Je kunt aan het standaard rapport wel een vast filter toevoegen op een administratie.

Klantkaart raadplegen in InSite:

1. Open InSite.
  2. Log in met de gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op: CRM.
  4. Ga naar het tabblad: Verkooprelaties.
  5. Open de eigenschappen van de verkooprelatie.
  6. Klik op de actie: Stamkaart klant. Zie je deze actie niet?

Zie je deze actie niet? Klik hier.

Je kunt nu kiezen uit Klantkaart extern (Profit) en Klantkaart intern (Profit).

7. Selecteer een klantkaart rapport.

Zie ook:

Stamkaart verkooprelatie in Profit raadplegen
  1. Ga naar:
    • Ordermanagement / Verkoop / Verkooprelatie
    • Financieel / Debiteur / Debiteur.
  2. Open de gewenste verkooprelatie.
  3. Klik op: Acties / Afdrukken stamkaart.
  4. Selecteer een van de rapporten als je meerdere actieve rapporten hebt voor deze functie. Bijvoorbeeld: Debiteur stamkaart (Profit) of Klantkaart intern (Profit).

Als je slechts één actief rapport hebt, omdat je de andere geblokkeerd hebt, zal Profit deze automatisch afdrukken/tonen.

Direct naar

1. Verkooprelatie/debiteur
  2. Inrichting
  3. Verkooprelatie/debiteur toevoegen
  4. Verkooprelatie/debiteur raadplegen
  5. Stamkaart verkooprelatie raadplegen
  6. Verstrekkingswijze en contact per relatie instellen
  7. Verkooprelatie (tijdelijk) blokkeren
  8. Verkooprelatie/debiteurnummer synchroniseren met organisatie/persoon
  9. Verkooprelaties/debiteuren samenvoegen
  10. Btw afwijkend tarief inrichten
  11. Itemcode verkooprelatie