Menu en functies

Je start een functie via het menu. Voor bijvoorbeeld het toevoegen van een debiteur ga je naar Financieel / Debiteur / Debiteur.

Hoe start je een functie:

Inhoud

Functies starten via het Startmenu

Start een functie via het menu om bewerkingen uit te voeren of gegevens te raadplegen. Klik op het juiste product en daarna op de menukeuze.

Functie starten via het Startmenu:

1. Je begint in het menu aan de linkerkant. Als dit niet getoond wordt, klik je op (Ctrl+\). Je kunt dit menu ook weer verbergen met (Ctrl+\)

2. Klik op het onderdeel van je keuze, het submenu en het menu-item.
  3. Je wilt bijvoorbeeld de functie Financieel / Boeken / Bankafschrift starten:
    • Klik op het onderdeel Financieel.
    • Zoek het kopje Boeken en klik op het menu-item Bankafschrift.

Functies starten met een toetsencombinatie

Je kunt een functie snel starten via een toetsencombinatie. Als je de toetsencombinaties eenmaal uit je hoofd kent, kun je nog sneller werken met Profit.

Functies starten met een toetsencombinatie:

1. Druk op Alt en laat de toets los. Dan zie je de letters van de menukeuze in het menu aan de linkerkant.
  2. Klik op de letter van Profit-onderdeel, submenu en functie.
  3. Je wilt bijvoorbeeld de functie Financieel / Boeken / Bankafschrift starten:
    • Druk op Alt en laat de toets los.
    • Je ziet bij het onderdeel Financieel de letter F verschijnen, druk druk op F, gevolgd door B, B.

Direct naar

1. Werken in een omgeving
  2. Omgeving en administratie openen
  3. Profit Home - Spotlight, Meldingen Historie en Favorieten
  4. In- en uitzoomen
  5. Scherm splitsen (schermen naast elkaar plaatsen)
  6. Scherm minimaliseren
  7. Menu en functies gebruiken
  8. Vensters gebruiken
  9. Dropbox, SharePoint en OneDrive benaderen
  10. Gebruikerstaal selecteren