Functievensters gebruiken

Je kunt meerdere functies tegelijk open hebben. Als je een functie gebruikt, staan de andere functies op de achtergrond. Je kunt makkelijk wisselen tussen functies.

Inhoud

Functie wisselen

Profit toont de gestarte functies in een knoppenbalk:

Wisselen van functie:

Wissel op één van deze manieren van functie zonder ze af te sluiten:

• Klik op de functie die je in beeld wilt krijgen.
  • Druk op Ctrl+Tab om door de functies te bladeren.

Functies afsluiten

Sluit de functies die je niet nodig hebt. Als je de wijzigingen nog niet bewaard hebt, zal Profit hiervoor waarschuwen (bijvoorbeeld na het wijzigen van de gegevens van een persoon, medewerker of debiteur).

Venster afsluiten:

Gebruik de volgende methoden:

1. Sluit het huidige venster met Esc of Ctrl+W.
  2. Sluit het huidige venster door op het kruisje rechts in de knop te klikken.

3. Sluit alle vensters met deze knop:

Schermen maximaliseren

Als je een functie start, zie je meestal direct een weergave, zoals in de onderstaande afbeelding. De weergave gebruikt altijd de volledige breedte van het scherm, alleen het menu links blijft zichtbaar. Aan de bovenkant zie je altijd de navigatiebalk. Ook eigenschappenschermen gebruiken het hele scherm.

Een nieuw wizard gebruikt standaard een deel van het scherm. Je kunt de wizard maximaliseren met de knop rechtsboven.

Direct naar

1. Werken in een omgeving
  2. Omgeving en administratie openen
  3. Profit Home - Spotlight, Meldingen Historie en Favorieten
  4. In- en uitzoomen
  5. Scherm splitsen (schermen naast elkaar plaatsen)
  6. Scherm minimaliseren
  7. Menu en functies gebruiken
  8. Vensters gebruiken
  9. Dropbox, SharePoint en OneDrive benaderen
  10. Gebruikerstaal selecteren