CRS-regels toevoegen, wijzigen en verwijderen (UpdateConnector KnCSRLine)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van CSR-regels.

Naam UpdateConnector: KnCSRLine

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Vanaf Profit 2 geldt het volgende. Het veld Rapportagedatum heeft voorrang op de velden Boekjaar en Periode. Als de rapportagedatum gevuld is, hoef je boekjaar en periode niet aan te bieden (deze velden worden dan automatisch bepaald). Als je de rapportagedatum niet vult, dan moet je boekjaar en periode wel aanbieden.

UPDATE

Records wijzigen

DELETE

Records verwijderen

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen