Adressen toevoegen en verwijderen (UpdateConnector KnAddress)

UpdateConnector voor het toevoegen en verwijderen van adressen. Je kunt hiermee losse adresssen toevoegen, zonder organisatie of persoon.

Naam UpdateConnector: KnAdress

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Acties met de connector:

Actie XML / JSON

Toelichting

INSERT / POST

Records toevoegen

DELETE

Records verwijderen

Niet mogelijk met de connector:

• Adres wijzigen.

Aandachtspunten:

• Voor het wijzigen van een adres bij een organisatie kun je KnOrganisation gebruiken en voor het wijzigen van een adres bij een persoon kun je KnPerson gebruiken.
  • Na een INSERT/POST krijgt het adres een unieke code (adresID) die je kunt gebruiken in een andere UpdateConnector, bijvoorbeeld bij het aanmaken van een nieuw project.
  • De adresID kun je overal gebruiken waar AFASknBasicAddress wordt gebruikt in andere Updateconnectoren.
  • Je kunt de adresID ook gebruiken om de adressentabel te verrijken.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen