Salarisverwerkingsplan wijzigen (UpdateConnector HRCalculationPlan)

UpdateConnector voor het wijzigen van enkele velden en vrije velden van een salarisverwerkingsplan.

Naam UpdateConnector: HRCalculationPlan

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

UPDATE

Records wijzigen

Je kunt alleen de volgende velden aanpassen:

• Online te benaderen (alleen Payroll Online)
  • Correctieperiode direct dichtzetten
  • Vrije velden (velden die je zelf hebt ingericht via de Management tool).

Xml-voorbeeld downloaden

FuId

In dit veld vul je de code van de functieregel.

Onderwijs

Als je de functionaliteit Onderwijs hebt geactiveerd, dan kun je de velden BFun, InGI en Z69 vullen.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen