Plaatsing toevoegen, wijzigen en verwijderen (PtPlacementContract, Flex)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van plaatsingen. Dit is functionaliteit voor de Flex-branche (Payrolling, detachering en uitzendbranche).

Naam UpdateConnector: PtPlacementContract

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Xml-voorbeeld downloaden (1x, geen PcCo)

Xml-voorbeeld downloaden (1x, PcCo)

Xml-voorbeeld downloaden (massa)

UPDATE

Records wijzigen

Xml-voorbeeld downloaden (kop)

DELETE

Records verwijderen

Xml-voorbeeldbestand downloaden

Xml-voorbeeldbestand downloaden (Delete contract)

Via de UpdateConnector Plaatsing (PtPlacementContract) kun je plaatsingen toevoegen, beƫindigen en bestaande plaatsingen wijzigen en waarden meegeven voor de bevestigingen.

Daarbij geldt het volgende:

• De velden voor het Genereren van de bevestigingen en de reden-velden zijn opgenomen in de connector, op het niveau van de plaatsingscontractversie (niet van de plaatsing).
  • De Wijziging-velden (Doeluren gewijzigd, Min uren gewijzigd, Max uren gewijzigd, Loonafspraak gewijzigd) komen niet voor in de connector.
  • Als de velden Genereren opdrachtbevestiging en Genereren plaatsingsbevestiging in de import/updateconnector zijn gevuld, dan kijkt Profit naar die waarden.
  • Als deze niet gevuld zijn, dan bepaalt Profit de waarden aan de hand van de instellingen op werkgever en klantovereenkomst.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen