Standaardrapportage als sjabloon gebruiken

Je kunt de standaardrapportage kopiëren en gebruiken als sjabloon. In dit geval ontkoppel je alle secties en pas je het rapport aan naar de eigen behoeften. Het voordeel hiervan is dat je in de kopie beschikt over alle velden met de veldcodes. Het nadeel van het loskoppelen is dat je het rapport niet automatisch kunt bijwerken nadat er wijzigingen zijn doorgevoerd.

Let op:

Support kan geen ondersteuning verlenen bij problemen met eigen rapporten. Dit betreft eigen inrichting.

Standaardrapportage als sjabloon gebruiken:

1. Ga naar: Fiscaal / Uitvoer / Beheer / Fiscaal rapport.
  2. Selecteer het rapport waarvan je een kopie wilt maken.
  3. Klik op: Meer acties / Kopiëren.
  4. Vul de omschrijving in.
  5. Klik op: Voltooien.

Je opent het rapport. Dit kan op één van de volgende manieren:

Document wordt automatisch geopend

Document handmatig openen via InSite

Document handmatig openen via Profit

6. Als je aan de linkerkant van het scherm geen Navigatievenster hebt, open je het tabblad Beeld en vink je Navigatievenster aan.
  7. Ga naar het tabblad: Profit Fiscaal IB.
  8. Klik op: Alles ontkoppelen.

Tax_Standaardrapportage als sjabloon gebruiken (10)

9. Klik op Ja bij de melding..
  10. Je kunt nu het hele rapport aanpassen aan de eigen wensen.
  11. Klik op: Opslaan.

Als je een foutieve veldcode hebt toegevoegd aan het rapport krijg je daarvan een melding. Dit gebeurt ook als een veldcode in Profit Fiscaal is verwijderd.

Direct naar

1. Fiscaal rapport toevoegen
  2. Nieuw rapport op basis van bestaand rapport
  3. Standaardrapportage zonder aanpassingen
  4. Marges rapport aanpassen
  5. Standaardrapportage met eigen stijl
  6. Standaardrapportage met minimale aanpassingen
  7. Standaardrapportage als sjabloon gebruiken
  8. Rapport opbouwen aan de hand van eigen rapportage