Dagvoorbereiding (Commandline Utility)

À l'aide de l'action PREPAREDAY, vous pouvez créer un nouveau traitement journalier.

Attention:

Vous pouvez utiliser cette fonctionnalité uniquement si la licence comprend Boulangeries.

Gegevens

Actie:

PREPAREDAY

Algemene opties:

Standaard.

Extra parameters:

/S"Aantal dagen": de startdatum ten opzichte van de huidige datum

/E"Aantal dagen": de einddatum ten opzichte van de huidige datum

Voorbeelden:

Alleen vandaag:
"C:\Program files (x86)\Profit\AFAS Windows\Kernel\Bin\AFASCMD.EXE"/O"Nom de l'environnement" /G"Nom de l'utilisateur" /W"Mot de passe" /L"C:\logfile.txt" LOGISTICS /P"PREPAREDAY" /S"0" /E"0"

De hele week:
"C:\Program files (x86)\Profit\AFAS Windows\Kernel\Bin\AFASCMD.EXE"/O"Nom de l'environnement" /G"Nom de l'utilisateur" /W"Mot de passe" /L"C:\logfile.txt" LOGISTICS /P"PREPAREDAY" /S"0" /E"6"

Een specifieke dag:
"C:\Program files (x86)\Profit\AFAS Windows\Kernel\Bin\AFASCMD.EXE"/O"Nom de l'environnement" /G"Nom de l'utilisateur" /W"Mot de passe" /L"C:\logfile.txt" LOGISTICS /P"PREPAREDAY" /A"01-01-2009" /B"08-01-2009"

Zie ook