Dagverwerking/Dagafsluiting (Commandline Utility)

À l'aide de l'action PROCESSDAY, vous pouvez convertir en commande les conseils de commande de vente définitifs. Het verwerken van de dag kunt u meerdere keren uitvoeren totdat de dag wordt afgesloten. Het sluiten van de dag is niets naders dan het verwerken van dag en het omzetten van de status zodat op die dag niets meer verwerkt kan worden. Het afsluiten van de dag is een optionele parameter. Beide acties worden dus uitgevoerd door één commandline.

Attention:

Vous pouvez utiliser cette fonctionnalité uniquement si la licence comprend Boulangeries.

Gegevens

Actie:

PROCESSDAY

Algemene opties:

Standaard.

Extra parameters:

/S"Aantal dagen": de startdatum ten opzichte van de huidige datum

/E"Aantal dagen": de einddatum ten opzichte van de huidige datum

/X: sluit dag, optioneel

Voorbeelden:

Huidige dag verwerken:
"C:\Program files (x86)\Profit\AFAS Windows\Kernel\Bin\AFASCMD.EXE"/O"Nom de l'environnement" /G"Nom de l'utilisateur" /W"Mot de passe" /L"C:\logfile.txt" LOGISTICS /P"PROCESSDAY" /S"0" /E"0"

Dag van gisteren afsluiten:
"C:\Program files (x86)\Profit\AFAS Windows\Kernel\Bin\AFASCMD.EXE"/O"Nom de l'environnement" /G"Nom de l'utilisateur" /W"Mot de passe" /L"C:\logfile.txt" LOGISTICS /P"PROCESSDAY" /S"-1" /E"-1" /X