Genereren EDI centrale facturering (Commandline Utility)

Au moyen de l'action REDELIVEREDI, vous générez de tous les EDI des commandes permettant de créer de nouvelles commandes EDI. Dit zijn alle orders met de status Créé. Per EDI order maakt Profit één of meer EDI orderberichten aan en stuurt deze door naar één of meer decentrale omgevingen.

Attention:

U beschikt alleen over deze commandline als Boulangeries onderdeel uitmaakt van uw licentie én de conditie Répartition de commandes centrales EDI in uw licentie aanwezig is.

Gegevens

Actie:

REDELIVEREDI

Algemene opties:

Standaard.

Voorbeeld:

Zet alle pakbonnen klaar voor EDI verzending:
"C:\Program files (x86)\Profit\AFAS Windows\Kernel\Bin\AFASCMD.EXE"/O"Nom de l'environnement" /G"Nom de l'utilisateur" /W"Mot de passe" /L"C:\logfile.txt" LOGISTICS /P"REDELIVEREDI"

Zie ook

Aller directement à

1. Commandline-opties Bakkerijen