Genereren EDI gegevens (Commandline Utility)

A certains endroits du processus, vous disposez des données à expédier via EDI. Au moyen de l'action GENERATEEDI, vous générez d'abord ces fichiers EDI.

Het betreft:

• EDI (interverkeer) orders
  • EDI facturen
  • EDI pakbonnen

Attention:

Vous pouvez utiliser cette fonctionnalité uniquement si la licence comprend Boulangeries.

Gegevens

Actie:

GENERATEEDI

Algemene opties:

Standaard.

Extra parameters:

/T"Type": de ordersoort voor het genereren. I=facturen, P=pakbonnen, O=orders, A=Alle ordersoorten

/S<aantal dagen> Datum vanaf tov huidige datum, optioneel

/E<aantal dagen> Datum t/m tov huidge datum, optioneel

Voorbeeld:

Zet alle pakbonnen klaar voor EDI verzending:

"C:\Program files (x86)\Profit\AFAS Windows\Kernel\Bin\AFASCMD.EXE"/O"Nom de l'environnement" /G"Nom de l'utilisateur" /W"Mot de passe" /L"C:\logfile.txt" LOGISTICS /P"GENERATEEDI" /P

Zie ook