Instellingen boekingslay-out financiële mutaties bepalen

Met de instellingen bepaal je de werking van het programma voor het vastleggen van financiële mutaties.

Instellingen bepalen:

1. Ga naar: Financieel / Beheer / Instellingen administratie.
  2. Ga naar het tabblad: Financieel.
  3. Bepaal of nulbedragen en negatieve bedragen zijn toegestaan bij het boeken.
  4. Vink Naam rekening overnemen naar inkoop/verkoopdagboek aan om de omschrijving van de grootboekrekening als omschrijving aan de financiële mutatie in het inkoop- en verkoopdagboek toe te voegen.
  5. Vink Naam rekening overnemen naar financieel dagboek aan om de omschrijving van de grootboekrekening als omschrijving aan de financiële mutatie in de financiële dagboeken toe te voegen.
  6. Selecteer het dagboek voor het afletteren van facturen.
  7. Bekijk de overige tabbladen.
  8. Klik op: OK.

Direct naar

1. Dagboeken inrichten
  2. Tellers inrichten
  3. Bankrekeningnummers toevoegen
  4. Dagboek toevoegen
  5. Instellingen boekingslay-out financiële mutaties bepalen
  6. Beginbalans boekingen toevoegen
  7. Afletteren inrichten