Omzet verkooprelatie/debiteur raadplegen

Je kunt per verkooprelatie de gefactureerde omzetgegevens van het huidige jaar en het vorige jaar raadplegen. Hiertoe voeg je de volgende velden toe aan de weergave met verkooprelaties/debiteuren:

• Gefactureerde omzet huidig jaar.
  • Gefactureerde omzet vorig jaar.

Let op:

Deze velden tonen alleen de bedragen vanuit verkoopfacturen. Bedragen van financiƫle boekingen die direct in een dagboek geboekt zijn, worden niet meegeteld.

Het saldo bestaat uit alle factuurbedragen van alle administraties. Je zit in de weergave van de debiteur en de debiteur kan in alle administraties worden gebruikt, dit is dus op omgevingsniveau. Om deze reden worden alle bedragen uit alle administraties bij elkaar opgeteld.

Omzetcijfers verkooprelatie/debiteur raadplegen:

1. Ga naar:
    • Financieel / Debiteur / Debiteur
    • CRM /Organisatie/persoon / Verkooprelatie
  2.  Voeg een weergave toe:
    1. Vraag de werkbalk Weergaven op met Ctrl+Shift+K, als deze niet getoond wordt.
    2. Ga naar: Weergaven / Nieuwe weergave....

3. Selecteer de weergave Alle debiteuren.
  4. Klik op: Volgende.
  5. Vul een omschrijving in.
  6. Klik op: Volgende.
  7. Voeg de velden Gefactureerde omzet huidig jaar en Gefactureerde omzet vorig jaar toe aan de gegevensverzameling.

Fin_Omzet verkooprelatie/debiteur raadplegen - Gegevensverzameling

8. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Debiteur
  2. Inrichting debiteuren
  3. Nieuwe debiteur toevoegen
  4. Code wijzigen
  5. Debiteurenbewaking
  6. Prognose ontvangsten/uitgaven
  7. Omzet verkooprelatie/debiteur raadplegen