Hoe publiceer ik een cockpit op InSite met meerdere tabbladen, zodat de gebruiker kan doorklikken naar verschillende werkbladen?

Je kunt een cockpit van meerdere Excel-werkbladen publiceren op InSite. Om een gebruiker te laten switchen tussen de verschillende tabbladen gebruik je hyperlinks. Hieronder vind je de uitleg over de meegeleverde analyse Template cockpit publiceren (Profit) en andere analyses.

Inhoud

Je gebruikt een kopie van Template cockpit publiceren (Profit)

Je gebruikt een kopie van de analyse Template cockpit publiceren (Profit). Open het werkblad Instellingen en kijk welke htm-naam gebruikt wordt. Je mag deze naam ook aanpassen.

In het onderstaande voorbeeld wordt het "hoofdwerkblad" weggeschreven als Cockpit.htm. Je kunt ook extra werkbladen wegschrijven, zoals "Details.htm".

Voor een link naar Cockpit2 (=Details.htm) gebruik je de volgende link:

=HYPERLINK("Details.htm";"Klik hier voor de details")

Andere analyses

Gebruik de volgende syntax voor de hyperlink:

• =HYPERLINK("locatie_link";makkelijke_naam")

Locatie_link is in dit geval de bestandsnaam van het .htm bestand. dit is de tabbladnaam zonder het # teken. Let op dat je de aanhalingstekens niet vergeet!

In het voorbeeld hieronder is de syntax als volgt:

• =HYPERLINK("D_Woonplaatsen.htm";"Klik hier om naar de pagina Woonplaatsen te gaan")