Hoe publiceer ik een cockpit op InSite met meerdere tabbladen, zodat de gebruiker kan doorklikken naar verschillende werkbladen?

Je kunt een cockpit van meerdere Excel-werkbladen publiceren op InSite.

Om een gebruiker te laten switchen tussen de verschillende tabbladen maak je hyperlinks aan volgens de volgende syntax:

• =HYPERLINK("locatie_link";makkelijke_naam")

Locatie_link is in dit geval de bestandsnaam van het .htm bestand. dit is de tabbladnaam zonder het # teken. Let op dat je de aanhalingstekens niet vergeet!

In het voorbeeld hieronder is de syntax als volgt:

• =HYPERLINK("D_Woonplaatsen.htm";"Klik hier om naar de pagina Woonplaatsen te gaan")

Process

Cockpit

Work area

Output Algemeen