Overlijdensdatum invullen

De erfbelasting werk je uit voor een cliënt IB. Voordat je de erfbelasting kunt invullen moet je de overlijdensdatum invullen bij de cliënt IB.

Doe je de erfbelasting voor een persoon die nog niet bekend is als cliënt IB dan moet je deze eerst toevoegen.

Overlijdensdatum invullen in InSite:

1. Open InSite.
  2. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op: Fiscaal.
  4. Klik op: Cliënt IB.
  5. Open de eigenschappen van de cliënt IB waarvoor je de overlijdensdatum wilt invullen.
  6. Klik op: Aanpassen.
  7. Vul de Overlijdensdatum in.
  8. Klik op: Aanpassen.

Je kunt nu de erfbelasting uitwerken.

Overlijdensdatum invullen in Profit:

1. Ga naar: Fiscaal / Inkomstenbelasting / Cliënt IB.
  2. Open de eigenschappen van de cliënt IB waarvoor je de overlijdensdatum wilt invullen.
  3. Ga naar het tabblad: Cliënt IB.
  4. Vul de Overlijdensdatum in.
  5. Klik op: Opslaan en sluiten.

Je kunt nu de erfbelasting uitwerken.

Direct naar

1. Fiscaal