Bevestigen (kopersbegeleider)

De koper/verkooprelatie heeft zijn keuzes uit de optiekeuzelijst ingediend.

Vervolgens controleer en bevestig je deze als kopersbegeleider. Dit doe je als de sluitingsdatum is verstreken.

Je kunt een optiekeuzelijst per ingediende optie bevestigen of als geheel.

1. Open Profit.
  2. Ga naar: Projecten / Kopersbegeleiding / Optiekeuzelijst.
  3. Open de optiekeuzelijst van de koper.
  4. Controleer de ingediende optiekeuzes.
  5. Als je per optie wilt bevestigen, selecteer dan een gekozen optie en klik op de actie Bevestigen.

Als je slechts een deel van de gekozen optiekeuzes bevestigt, krijgt de optiekeuzelijst de status Gedeeltelijk bevestigd.

of

6. Sluit de optiekeuzelijst.
  7. Selecteer in de weergave met optiekeuzelijsten de optiekeuzelijst met de status Ingediend, die je wilt bevestigen.
  8. Klik op de actie: Bevestigen.
  9. Klik op Ja bij de vraag.

De koper krijgt nu via de workflow in de kopersportaal/OutSite een dossieritem om e.e.a. digitaal te ondertekenen.

Direct naar

1. Kopersbegeleiding
  2. Hoofdproject en subprojecten vastleggen
  3. Verkooprelaties/kopers vastleggen
  4. Optielijsten en optiekeuzelijsten toevoegen en beheren
  5. Optiekeuzelijst verstrekken aan koper/verkooprelatie
  6. Koper legt zijn optiekeuzes vast
  7. Bevestigen (kopersbegeleider)
  8. Digitaal ondertekenen kopers
  9. Kopersbegeleider maakt ondertekende optiekeuzelijst definitief
  10. Optiekeuzes omzetten naar voorcalculatie
  11. Voorcalculatie naar werkbegroting
  12. Facturering van de opties via termijnen aan de koper