Standaardrapportage aangifte en opgaaf dividend 20XX (Profit)

Waarvoor is dit rapport bedoeld

Vanaf belastingjaar 2024 is het mogelijk om de aangifte dividendbelasting digitaal aan te leveren. Dit zorgt ervoor dat de lay-out van de aangifte veranderd is. Wanneer de aangifte op de nieuwe manier is uitgewerkt, gebruik je deze nieuwe standaardrapportage om de aangifte bijvoorbeeld ter accordering aan de klant te sturen. Heb je de aangifte nog in de oude lay-out verwerkt, kies dan voor Dividendbelasting (papieren biljet) aangiftebiljet 20XX.

Deze standaardrapportage is ook toegevoegd aan de standaard meegeleverde rapportenset Rapportenset aangifte en opgaaf dividend 20XX (Profit). Het rapport wordt per aangiftejaar meegeleverd. Vanaf Profit 3 is dit rapport ook in het Engels en het Duits beschikbaar. Dit geldt ook voor de rapportenset.

Let op!

Het adres dat in op het aangiftebiljet wordt afgedrukt is het Statutaire vestigingsadres dan je invult in de Aangifte bij Vennootschap. De Contactpersoon en de datum worden overgenomen van Ondertekening. Laat je deze velden leeg dan worden ze niet afgedrukt op het rapport.

Waar en hoe gebruik ik dit rapport

Fiscaal InSite / Cockpit cliƫnt Vpb / Dividend 20XX / Rapportage

Direct naar

Rapport inrichten

Afbeelding opnemen in een rapport

Velden in een rapport opmaken

Rapport raadplegen