Ik kan geen omgeving kopiëren omdat de knop Nieuw grijs is?

Het kopiëren van een omgeving gaat via: Algemeen / Omgeving / Beheer / Aanvragen omgeving. Vervolgens klik je op Acties en heb je de keuze voor Nieuwe aanvraag (voor alle typen aanvragen) en Support-backup. Deze acties zijn NIET geautoriseerd. Dit betekent dat als je een omgeving wilt kopiëren je eerst rechten moet krijgen op deze acties. Je regelt dit in de Autorisatie tool. Dit geldt ook voor de acties Annuleren en Annuleren Support-backup.

Acties autoriseren in de Autorisatie tool

Je autoriseert deze acties in de Autorisatie tool. Selecteer de gebruiker of gebruikersgroep en ga naar het tabblad Autorisatie. Klap de mappenstructuur zoals in onderstaande afbeelding open en zet de acties op groen (Toegestaan).

Meer informatie over dit onderwerp vind je in de volgende artikelen