Handmatig gebruikerstoken aan eigen app connector toevoegen

Je voegt handmatig een token toe voor een gebruiker.

De gebruiker moet lid zijn van de gebruikersgroep die gekoppeld is in de eigenschappen van de app connector, tabblad Algemeen.

Maak geen tokens aan voor meewerkgebruikers, het is niet aan te bevelen om meewerkgebruikers via deze weg toegang te geven.

Handmatig token aan gebruiker toekennen:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / App connector.
  2. Open de eigenschappen van de app connector.
  3. Vink het veld Geblokkeerd uit.
  4. Ga naar het tabblad: Gebruikerstokens.
  5. Klik op: Nieuw.
  6. Selecteer de gebruiker.
  7. Vul de omschrijving in. Deze moet uniek zijn.
  8. Klik op: Volgende.

9. Klik op: KopiĆ«ren. Met deze actie kopieer je de token naar het Klembord. Dit is alleen nodig als je de token handmatig verstrekt aan de gebruiker.

Let op:

Na het voltooien van de wizard kun je de token niet meer raadplegen via Profit. Als de token niet bekend is, dan moet je de oude token verwijderen en een nieuwe token toevoegen.

10. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. App connector
  2. Security bij Connectoren
  3. Eigen app connector inrichten in vogelvlucht
  4. Meer informatie over de app connector (o.a. IP-restricties)
  5. Handmatig token toevoegen aan eigen app connector
  6. Uitreiken/intrekken van tokens automatiseren via OTP
  7. Veilig gebruik van de API