Gebruikersgroep autoriseren op acties

Nieuwe gebruikers zijn standaard niet geautoriseerd voor acties (bij de acties is het recht Geblokkeerd geselecteerd).

In dit artikel is gave nieuwe functionaliteit verwerkt die beschikbaar is vanaf Profit 1.

Je kunt zoeken op het tabblad Autorisatie.

Let op:

Je kunt zoeken zoeken op dit tabblad. Je kunt alleen zoeken op 'bevat tekst', niet op criteria zoals @ (begint met). Als je bijvoorbeeld zoekt op 'organisatie', dan zie je alle items die deze zoekterm bevatten.

Actie autoriseren:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Ga naar het tabblad: Onderhoud groepen.
  3. Selecteer de gebruikersgroep
  4. Ga naar het tabblad: Autorisatie.
  5. Open de rubriek en subrubriek, tot je bij Tabbladen komt.
    • Selecteer Acties om de autorisatie voor alle onderliggende acties vast te leggen.
    • Selecteer een specifieke actie om hiervoor de autorisatie vast te leggen.

Direct naar

1. Acties autoriseren
  2. Groep autoriseren voor acties
  3. Weergave-actie Exporteren van weergaven ontoegankelijk maken