GetConnector testen

Je test een GetConnector via AFAS Connect of via een SOAP-call.

Let op:

Je vindt alle URL's voor connectoren op de centrale pagina URL's van WebServices.

Inhoud

Testen via AFAS Connect

Je test een GetConnector via AFAS Connect. Bij het uitvoeren van de GetConnector voert AFAS Connect op de achtergrond een SOAP-call uit.

Voorbereidingen:

1. Je hebt de GetConnector aangemaakt en ingericht.
  2. Je hebt een app connector aangemaakt en de GetConnector hieraan toegevoegd.
  3. Je hebt een gebruikers-token van een gebruiker van de app connector.

GetConnector testen:

1. Start https://connect.afas.nl en log in.
  2. Ga naar: SOAP/XML / GetConnectoren.
  3. Gebruik de stappen voor voor de aanroep.
  4. Klik op Fetch metainfo.
  5. Selecteer de GetConnector. Alleen GetConnectoren die geactiveerd zijn in de App connector, zijn beschikbaar.
  6. Klik op: Execute.

Tips:

• Gebruik de knoppen om te schakelen tussen tabelweergave en XML.
  • Klik in de tabelweergave op een kolomkop om te sorteren.
  • Gebruik skip/take om records in pakketjes op te delen.
  • Gebruik de opties om de sortering en het outputformaat te bepalen.
SOAP-call en return raadplegen

Klik op XML om de SOAP-call en de return-XML te zien. Als de aanroep/call een filter bevat, zie je dit ook in de SOAP-call.

Direct naar

1. GetConnector Bouwen en testen
  2. Meegeleverde GetConnectoren
  3. GetConnector toevoegen
  4. GetConnector testen
  5. Vast filter inbouwen in een GetConnector
  6. XML-filter voor aanroep GetConnector
  7. Skip/Take, sortering en outputformaat
  8. GetConnector aanpassen