Verbijzonderingscodes toevoegen (UpdateConnector KnDimCode)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van verbijzonderingscodes per verbijzonderingsas.

Naam UpdateConnector: KnDimCode

Let op:

Je kunt voor elke UpdateConnector een XSD-schema en een XML-voorbeeld genereren via AFAS Connect. Ook JSON wordt via AFAS Connect ondersteund.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

XML-voorbeeldbestand downloaden

UPDATE

Records wijzigen

XML-voorbeeldbestand downloaden

DELETE

Records verwijderen (alleen mogelijk als er geen mutaties zijn op de verbijzonderingscode).

Aandachtspunten:

• Er zijn vijf verbijzonderingsassen. Je bepaalt per omgeving welke assen je gebruikt door deze te activeren. Je kunt via de UpdateConnector alleen verbijzonderingscodes toevoegen op geactiveerde verbijzonderingsassen.

Er zijn velden toegevoegd aan de UpdateConnector voor de verbijzonderingsstructuur (geldt niet voor Accountancy Lite).

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen

Process

UpdateConnector

Work area

Connectoren