Verbijzonderingscodes toevoegen (UpdateConnector KnDimCode)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van verbijzonderingscodes per verbijzonderingsas.

Naam UpdateConnector: KnDimCode

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

XML-voorbeeldbestand downloaden

UPDATE

Records wijzigen

XML-voorbeeldbestand downloaden

DELETE

Records verwijderen (alleen mogelijk als er geen mutaties zijn op de verbijzonderingscode).

Aandachtspunten:

• Er zijn vijf verbijzonderingsassen. Je bepaalt per omgeving welke assen je gebruikt door deze te activeren. Je kunt via de UpdateConnector alleen verbijzonderingscodes toevoegen op geactiveerde verbijzonderingsassen.
  • Er zijn velden toegevoegd aan de UpdateConnector voor de verbijzonderingsstructuur (geldt niet voor Accountancy Lite).

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen