Nacalculatie per week toevoegen, wijzigen en verwijderen (UpdateConnector PtRealizationWeek)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen of verwijderen van nacalculatieregels per week.

Naam UpdateConnector: PtRealizationWeek

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Medewerker en datum zijn verplicht.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

UPDATE

Records wijzigen

Medewerker, datum en recordnummer ('Id') zijn verplicht.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

DELETE

Records verwijderen

Medewerker, datum en recordnummer ('Id') zijn verplicht.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

Aandachtspunten:

• Profit gebruikt de datum om het weeknummer op te zoeken in de periodetabel.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen