Te factureren nacalculatie toevoegen (UpdateConnector PtLinesToBeInvoiced)

UpdateConnector voor het toevoegen van te factureren nacalculatieregels.

Naam UpdateConnector: PtLinesToBeInvoiced

Let op:

Je kunt voor elke UpdateConnector een XSD-schema en een XML-voorbeeld genereren via AFAS Connect. Ook JSON wordt via AFAS Connect ondersteund.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

XML-voorbeeldbestand downloaden

Als je niet de juiste velden aanlevert (zie het XML-voorbeeldbestand) kan de volgende melding volgen:

Requested FieldId 'InId' does not exist in collection

Niet mogelijk met de connector:

• Te factureren projectmutaties wijzigen of verwijderen.

Aandachtspunten:

• Alleen de typen 1 (= werksoort), 2 (= artikel) en 7 (= kosten) zijn toegestaan.
  • De waarde van het veld ''incasseren'' kan per te factureren regel worden meegegeven via het veld ''SuIc'' in de aanroep. Geef je dit niet mee, dan wordt de instelling op debiteur/project afgeleid en overgenomen.
  • Voor het bepalen van de administratie gelden de volgende regels:
    • Als bij het project uit de regel een administratie is ingevuld, dan wordt die gebruikt.
    • Zo niet: Als bij de projectgroep van het project uit de regel een administratie is ingevuld, dan wordt die gebruikt.
    • Zo niet: Als in het standaard verkooprelatieprofiel een administratie is ingevuld, dan wordt die gebruikt.
    • Zo niet: De administratie uit de instellingen wordt gebruikt (Projecten / Beheer / Instellingen / Facturering/voorraad, tabblad Algemeen).

(Als er geen project bekend is, dan worden de eerste twee stappen overgeslagen).

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen

Process

UpdateConnector

Work area

Connectoren