Parameters bij medewerkers toevoegen, wijzigen en verwijderen (UpdateConnector HrVarValue)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van parameters (looncomponenten) bij medewerkers.

Naam UpdateConnector: HrVarValue

Let op:

Je kunt voor elke UpdateConnector een XSD-schema en een XML-voorbeeld genereren via AFAS Connect. Ook JSON wordt via AFAS Connect ondersteund.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

Actie

Toelichting

INSERT

Parameters toevoegen bij een medewerker

Lever bij het toevoegen van een looncomponent alle benodigde parameters aan, inclusief ja/nee-parameters.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

Xml-voorbeeldbestand downloaden (1 regel)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (massa)

UPDATE

Parameterwaarden bij een medewerker wijzigen op basis van medewerkercode, parameternummer en begindatum.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

DELETE

Parameter bij een medewerker verwijderen op basis van medewerkercode, parameternummer en begindatum. Als je de parameter niet wilt of kunt verwijderen, kun je deze beƫindigen door een UPDATE met een einddatum uit te voeren.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen

Process

UpdateConnector

Work area

Connectoren