Parameters bij medewerkers toevoegen, wijzigen en verwijderen (UpdateConnector HrVarValue)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van parameters (looncomponenten) bij medewerkers.

Naam UpdateConnector: HrVarValue

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

Actie

Toelichting

INSERT

Parameters toevoegen bij een medewerker

Lever bij het toevoegen van een looncomponent alle benodigde parameters aan, inclusief ja/nee-parameters.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

Xml-voorbeeldbestand downloaden (1 regel)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (massa)

UPDATE

Parameterwaarden bij een medewerker wijzigen op basis van medewerkercode, parameternummer en begindatum.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

DELETE

Parameter bij een medewerker verwijderen op basis van medewerkercode, parameternummer en begindatum. Als je de parameter niet wilt of kunt verwijderen, kun je deze beƫindigen door een UPDATE met een einddatum uit te voeren.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen