Verlofcorrecties toevoegen (UpdateConnector HrAbsCorrection)

UpdateConnector voor het toevoegen van verlofcorrecties op een bestaande verlofsoort. Het saldo wordt aangepast bij de opgegeven medewerker.

Naam UpdateConnector: HrAbsCorrection.

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT / POST

Records toevoegen

Json-voorbeeld downloaden

Aantal uren (HHmm)

• Formaat: Tijdsduur in minuten
  • De waarde mag positief en negatief zijn voor opboeking en afboeking.

Voorbeeld:

0.5 uur: 30

1 uur: 60

1.5 uur: 90

4 uur: 240

Type Verlof (ViAt)

Dit veld mag geen samengesteld type verlof bevatten.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen