Agenda-afspraken toevoegen, wijzigen en verwijderen (UpdateConnector KnAppointment)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van agenda-afspraken.

Naam UpdateConnector: KnAppointment

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

XML-voorbeeld downloaden (minimaal)

XML-voorbeeld downloaden (maximaal)

XML-voorbeeld downloaden (repeterende afspraak)

UPDATE

Records wijzigen

XML-voorbeeld downloaden (kop aanpassen)

Zie hieronder hoe je genodigden (op regelniveau) kunt wijzigen.

DELETE

Records verwijderen

Xml-voorbeeldbestand downloaden

Xml-voorbeeldbestand downloaden (afspraak)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (regel)

Mogelijkheden:

• Aanmaken, aanpassen en verwijderen van afspraken.
  • Repeterende afspraken
  • Personen/gebruikers zijn mogelijke genodigden.
  • Ondersteunt vrije velden.
  • Koppelen van een forecast

Genodigden van de afspraak wijzigen

Via een Update kan je geen genodigden wijzigen van de afspraak. De genodigden van een afspraak bevinden zich op regelniveau en met de Update kan je alleen de kop wijzigen.

Om toch een genodigde te wijzigen, verwijder je de regel met de genodigde en voeg je deze vervolgens weer toe. Je hebt dus twee acties, eerst Delete en daarna Insert.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen