Profit Agenda

Profit bevat een eigen agenda. Je kunt hierin zelf afspraken vastleggen, maar Profit kan verlof, verzuim, cursussessies en nacalculatieregels ook automatisch in Profit Agenda registreren. Als je de Exchange-koppeling gebruikt, kun je deze afspraken ook zichtbaar maken in Microsoft Outlook Agenda.

Beschrijving

Je beschikt over Profit Agenda als je hiervoor een licentie hebt.

Je kunt Profit Agenda op verschillende manieren gebruiken:

• Als zelfstandige agenda. Je hoeft dan geen agendasoftware aan te schaffen.
  • In combinatie met Microsoft Exchange Server. Je gebruikt de agenda van Microsoft Outlook maar het bewerken van afspraken loopt via Microsoft Exchange. Hierdoor kun je agenda’s in een bedrijfsnetwerk beheren en onderling afspraken maken en agenda’s van anderen raadplegen. Ook kun je hiermee afspraken op locaties inplannen.

Voorbereiding

Werkwijze

In Profit Windows beschik je over de volledige Profit Agenda. Dit houdt in, dat je afspraken kunt toevoegen, raadplegen en verwijderen en aanvullende functionaliteit kunt gebruiken.

In InSite kun je afspraken raadplegen en accepteren of weigeren.

Process

Agenda