Agenda in InSite

InSite bevat een eigen agenda. Je kunt hierin zelf afspraken vastleggen, maar Profit kan verlof, verzuim, cursussessies en nacalculatieregels ook automatisch in de agenda registreren. Als je de Exchange-koppeling gebruikt, kun je deze afspraken ook zichtbaar maken in Microsoft Outlook Agenda.

Je kunt de agenda ook gebruiken in de AFAS Pocket app.

Nieuw in Profit 1

Let op:

De volledige agenda-functionaliteit is verplaatst van Profit naar InSite.

InSite is voor veel gebruikers de enige ingang om met AFAS te werken en de agenda is nu voor al deze gebruikers beschikbaar. De agenda werkt in grote lijnen hetzelfde als veel andere agenda-applicaties, dus je bent snel up-and-running. Natuurlijk worden verlof, verzuim, nacalculatie en ingeplande cursusevenementen automatisch getoond in je agenda, als dit in jouw omgeving is ingericht.

Beschrijving

Je beschikt over Profit Agenda als je hiervoor een licentie hebt.

Je kunt Profit Agenda op verschillende manieren gebruiken:

  • Als zelfstandige agenda. Je hoeft dan geen agendasoftware aan te schaffen.
  • In combinatie met Microsoft Exchange Server. Je gebruikt de agenda van Microsoft Outlook maar het bewerken van afspraken loopt via Microsoft Exchange. Hierdoor kun je agenda’s in een bedrijfsnetwerk beheren en onderling afspraken maken en agenda’s van anderen raadplegen. Ook kun je hiermee afspraken op locaties inplannen.

Voorbereiding

Werkwijze

Zie ook