Agenda inrichten

InSite heeft een eigen agenda die je kunt synchroniseren met Microsoft Exchange of Microsoft Outlook. Gebruikers kunnen handmatig afspraken registreren in de agenda, maar er zijn diverse mogelijkheden om automatisch afspraken te registreren, bijvoorbeeld op basis van project-nacalculatieregels.

Elke gebruiker (toegevoegd in de Autorisatie tool) heeft een eigen agenda in InSite.

Je kunt de agenda ook gebruiken in de AFAS Pocket app.

In dit artikel is gave nieuwe functionaliteit verwerkt die beschikbaar is vanaf Profit 1.

Let op:

De volledige agenda-functionaliteit is verplaatst van Profit naar InSite.

InSite is voor veel gebruikers de enige ingang om met AFAS te werken en de agenda is nu voor al deze gebruikers beschikbaar. De agenda werkt in grote lijnen hetzelfde als veel andere agenda-applicaties, dus je bent snel up-and-running. Natuurlijk worden verlof, verzuim, nacalculatie en ingeplande cursusevenementen automatisch getoond in je agenda, als dit in jouw omgeving is ingericht.