Profit Exchange-koppeling inrichten

Je gebruikt de Exchange-koppeling om afspraken in Microsoft Outlook en de agenda in InSite te synchroniseren.

Beschrijving

Je kan agenda-afspraken in de agenda in InSite laten synchroniseren naar de Outlook-agenda van de betreffende Profit-gebruiker. Profit-afspraken worden aangemaakt in Outlook nadat hier de inrichting voor voltooid is.

Let op:

Afspraken van in Profit geblokkeerde gebruikers worden niet gesynchroniseerd met Exchange.

In Profit vul je per gebruiker in de Autorisatie tool het e-mailadres in het veld Afwijkend e-mailadres Exchange in. Op die manier weet Profit welke afspraken naar welke agenda in Exchange gesynchroniseerd moeten worden.

Outlook-agenda items tonen in de Profit agenda

Je kan er ook voor zorgen dat Outlook items in de Profit agenda getoond worden. Je kunt dit eenvoudig regelen door het veld Actieve Office koppeling aan te vinken.

Ondersteunde versies

Ondersteunde versies:

• Exchange op Azure AD (OAuth 2.0)
  • Exchange 2019 (lokale installatie van Exchange)
  • Exchange 2016 (lokale installatie van Exchange)

De ondersteuning van Exchange 2013 is beƫindigd (Microsoft ondersteunt deze versie niet meer).

De Profit Exchange-koppeling is standaard onderdeel van Profit+. Beschik je niet over Profit+, dan moet de Exchange-koppeling in je licentie zitten.