Productiebonnen toevoegen (UpdateConnector FbAssembly)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van productiebonnen.

Naam UpdateConnector: FbAssembly

Let op:

Je kunt voor elke UpdateConnector een XSD-schema en een XML-voorbeeld genereren via AFAS Connect. Ook JSON wordt via AFAS Connect ondersteund.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (eenvoudig)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (met variabele samenstelling)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (productiebon obv productieorder)

UPDATE

Records wijzigen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (productiebon met artikel)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (samenstelling productiebon met artikelen)

DELETE

Records verwijderen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (productiebon)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (productiebon met guid)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (samenstellingsregel)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (samenstellingsregel met guid)

• Bij het toevoegen van een nieuwe samenstelling bepaalt Profit aan de hand van de samenstelling de bijbehorende regels. Het is niet mogelijk om in één keer een niet-variabele samenstelling toe te voegen en te wijzigen.
  • Bij het updaten of deleten van een hoofdregel of samenstellingsonderdeel kan de regel middels de regel-guid <GuLi> worden aangegeven, of via de itemcode <VaIt> + <ItCd> mits deze combinatie maar één keer voorkomt.
  • Bij het updaten of deleten van een serienummerregel of partijregel kan de regel middels de regel-guid <GuLi> worden aangegeven, of via het serienummer <SeNu> of partijnummer <BaNu> mits deze maar één keer voorkomt.
  • Bij het toevoegen van een nieuwe samenstelling bepaalt Profit aan de hand van het stamgegeven samenstelling de bijbehorende regels. Het is niet mogelijk in één keer een niet-variabele samenstelling toe te voegen en te wijzigen.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen

Process

App connector Connector AFAS Connect

Work area

Connectoren