Productiebonnen toevoegen (UpdateConnector FbAssembly)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van productiebonnen.

Naam UpdateConnector: FbAssembly

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (eenvoudig)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (met variabele samenstelling)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (productiebon obv productieorder)

UPDATE

Records wijzigen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (productiebon met artikel)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (samenstelling productiebon met artikelen)

DELETE

Records verwijderen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (productiebon)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (productiebon met guid)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (samenstellingsregel)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (samenstellingsregel met guid)

• Bij het toevoegen van een nieuwe samenstelling bepaalt Profit aan de hand van de samenstelling de bijbehorende regels. Het is niet mogelijk om in één keer een niet-variabele samenstelling toe te voegen en te wijzigen.
  • Bij het updaten of deleten van een hoofdregel of samenstellingsonderdeel kan de regel middels de regel-guid <GuLi> worden aangegeven, of via de itemcode <VaIt> + <ItCd> mits deze combinatie maar één keer voorkomt.
  • Bij het updaten of deleten van een serienummerregel of partijregel kan de regel middels de regel-guid <GuLi> worden aangegeven, of via het serienummer <SeNu> of partijnummer <BaNu> mits deze maar één keer voorkomt.
  • Bij het toevoegen van een nieuwe samenstelling bepaalt Profit aan de hand van het stamgegeven samenstelling de bijbehorende regels. Het is niet mogelijk in één keer een niet-variabele samenstelling toe te voegen en te wijzigen.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen