Itemcode verkooprelaties toevoegen en verwijderen (UpdateConnector FbItemCodeCustomer)

UpdateConnector voor het toevoegen en verwijderen van verkooprelaties bij een artikel. Bij het toevoegen is dit inclusief de extra gegevens van de verkooprelatie, zoals de itemcode en de barcode van de verkooprelatie, de besteleenheid, etc.

Naam UpdateConnector: FbItemCodeCustomer

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (eenvoudig voorbeeld)

Xml-voorbeeldbestand downloaden

UPDATE

Records wijzigen, op basis van itemcode, itemcode verkooprelatie of barcode. Dit is afhankelijk van het veld 'VaIc'.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

DELETE

Records verwijderen, op basis van itemcode, itemcode verkooprelatie of barcode. Dit is afhankelijk van het veld 'VaIc'.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

Niet mogelijk met de connector:

• Artikel wijzigen. Gebruik hiervoor de UpdateConnector 'FbItemArticle'.
  • Verkooprelatie wijzigen.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen