Eenheden bij artikelen en kostensoorten toevoegen (UpdateConnector FbUnitBasicItem)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van eenheden bij artikelen en kostensoorten.

Naam UpdateConnector: FbUnitBasicItem

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (eenvoudig voorbeeld)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (uitgebreid voorbeeld)

UPDATE

Records wijzigen (op basis van itemtype, itemcode en eenheid).

Je kunt een UPDATE alleen uitvoeren op de velden van de bestelstaffel en de barcode.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

DELETE

Records verwijderen (op basis van itemtype, itemcode en eenheid).

Xml-voorbeeldbestand downloaden

Niet mogelijk met de connector:

• Basiseenheid van artikelen wijzigen (dit kan alleen handmatig).

Aandachtspunten:

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen