Eenheden bij artikelen en kostensoorten toevoegen (UpdateConnector FbUnitBasicItem)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van eenheden bij artikelen en kostensoorten.

Naam UpdateConnector: FbUnitBasicItem

Let op:

Je kunt voor elke UpdateConnector een XSD-schema en een XML-voorbeeld genereren via AFAS Connect. Ook JSON wordt via AFAS Connect ondersteund.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (eenvoudig voorbeeld)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (uitgebreid voorbeeld)

UPDATE

Records wijzigen (op basis van itemtype, itemcode en eenheid).

Je kunt een UPDATE alleen uitvoeren op de velden van de bestelstaffel en de barcode.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

DELETE

Records verwijderen (op basis van itemtype, itemcode en eenheid).

Xml-voorbeeldbestand downloaden

Niet mogelijk met de connector:

• Basiseenheid van artikelen wijzigen (dit kan alleen handmatig).

Aandachtspunten:

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen

Process

UpdateConnector

Work area

Connectoren