Dagkoersen valuta toevoegen, wijzigen en verwijderen (UpdateConnector KnCurrencyRates)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen of verwijderen van dagkoersen van valuta.

Naam UpdateConnector: KnCurrencyRates

Let op:

Je kunt voor elke UpdateConnector een XSD-schema en een XML-voorbeeld genereren via AFAS Connect. Ook JSON wordt via AFAS Connect ondersteund.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

UPDATE

Records toevoegen

Profit bepaalt de einddatum van de vorige regel automatisch op basis van de begindatum van de toe te voegen regel. Als de te voegen geen einddatum heeft, blijft deze leeg.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

UPDATE

Records wijzigen

Wijzig records op basis van de sleutelvelden 'ValutaId' en 'Volgnummer'. Haal deze velden eerst op met een GetConnector.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

DELETE

Records verwijderen

Verwijder records op basis van de sleutelvelden 'ValutaId' en 'Volgnummer'. Haal deze velden eerst op met een GetConnector.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen

Process

UpdateConnector

Work area

Connectoren