Dagcontract medewerker Belgiƫ (UpdateConnector KnDayContract)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van dagcontracten bij medewerkers. Dagcontracten zijn zeer kortlopende contracten voor medewerkers die vaak op oproepbasis werken.

Deze connector is alleen beschikbaar in Belgische omgevingen.

Nieuw in Profit 12

Naam UpdateConnector: KnDayContract

Let op:

Je kunt voor elke UpdateConnector een XSD-schema en een XML-voorbeeld genereren via AFAS Connect. Ook JSON wordt via AFAS Connect ondersteund.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Xml-voorbeeld downloaden

UPDATE

Records wijzigen

Xml-voorbeeld downloaden

DELETE

Records verwijderen

Xml-voorbeeld downloaden

Werking bij Insert

Er zijn twee mogelijke situaties bij het toevoegen van een contractregel:

• Er is een voorgaande contractregel

De voorgaande contractregel wordt overgenomen als nieuwe contractregel. Gegevens (velden) die je via de UpdateConnector aanlevert, worden overgenomen. Andere velden worden overgenomen uit de voorgaande contractregel.

Lever altijd de begindatum (en einddatum) van het dagcontract aan. Als de voorgaande contractregel geen einddatum heeft, wordt deze afgesloten met als einddatum 1 dag voor de ingangsdatum van de nieuwe contractregel.

• Er is geen voorgaande contractregel

Je moet alle velden voor de nieuwe contractregel aanleveren.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen

Process

UpdateConnector

Work area

Connectoren