Productgroep toevoegen, wijzigen en verwijderen (UpdateConnector FbProductGroup)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van productgroepen.

Naam UpdateConnector: FbProductGroup

Gebruik de UpdateConnector FbProductGroupLines voor het toevoegen en verwijderen van items aan productgroepen.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (productgroep geschikt voor inkoopaanvragen)

UPDATE

Records wijzigen

Xml-voorbeeld downloaden

DELETE

Records verwijderen

Xml-voorbeeldbestand downloaden

Beschikbaar voor inkoopaanvragen

Veld: AvPr

Als je inkoopaanvragen gebruikt, moet je ook de productgroepen inrichten. Als je het veld 'AvPr' wilt aanvinken, moet het veld Zichtbaar in InSite (ViIn) aangevinkt zijn.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen