Productgroepen toevoegen (InSite en OutSite)

Een productgroep is bedoeld om de artikelen overzichtelijk te groeperen op de InSite- site en/of OutSite-site. De productgroepen moet je zelf aanmaken en vullen met artikelen. Pas nadat je dit gedaan hebt, kun je de ordermanagement functionaliteit van artikel tot verkoopfactuur zichtbaar maken in InSite & OutSite.

Het is mogelijk artikelen in meer dan één productgroep vast te leggen. Ook geef je per productgroep aan of deze in InSite en/of OutSite getoond moet worden.

Productgroep toevoegen:

1. Ga naar: Ordermanagement / Item / Groepering / Productgroep.
  2. Klik op: Nieuw
  3. Vul een code in bij Productgroep.
  4. Vul de Omschrijving in, bijvoorbeeld Hardware.
  5. Vul in vanaf wanneer de productgroep zichtbaar moet zijn in In & OutSite bij Actief vanaf.
  6. Vul eventueel in wanneer de productgroep niet meer zichtbaar mag zijn in In & OutSite bij Actief t/m.
  7. Klik op: Volgende
  8. Selecteer de artikelen die in de productgroep vallen.
  9. Klik op: Volgende
  10. Voeg eventueel een opmerking toe. Deze verschijnt ook in OutSite.
  11. Klik op: Volgende
  12. Voeg eventueel een afbeelding toe die representatief is voor de productgroep. Deze verschijnt ook in OutSite.
  13. Klik op: Volgende
  14. Vink Zichtbaar in OutSite (website) aan als je wilt dat de productgroep in de OutSite-website te zien is voor bezoekers die niet ingelogd zijn.
  15. Vink Zichtbaar in OutSite (portal) aan als je wilt dat de productgroep allen te zien is voor ingelogde gebruikers.
  16. Vink Zichtbaar in InSite aan als je wilt dat de productgroep te zien is in InSite. Hiermee zal de productgroep zowel voor de rol Medewerker klantportal als Beheerder klantportal zichtbaar zal zijn
  17. Klik op: Voltooien

Zie ook:

Direct naar

1. Ordermanagement in In- en OutSite inrichten
  2. OutSite inrichten
  3. Groepering Productgroep autoriseren
  4. Productgroepen toevoegen
  5. Artikelen toevoegen aan Productgroep (InSite & OutSite)
  6. Typen pagina's Ordermanagement activeren
  7. Sjablonen voor Ordermanagement in InSite & OutSite
  8. Menu-items voor Ordermanagement (orders, pakbonnen, facturen) aanmaken
  9. Klantkaart koppelen in verkooprelatieprofiel
  10. Contactpersonen van klant voor klantportal autoriseren
  11. Dossieritem op verkooporder in klantportal inrichten
  12. Inkooprelaties
  13. Verkooprelaties
  14. Inkoopoffertes
  15. Inkoopaanvragen
  16. Inkoopaanvraag via OCI-koppeling met inkooporder zonder XML inrichten
  17. Inkoopaanvraag via OCI met inkooporder via XML inrichten