Groepering Productgroep autoriseren (InSite en OutSite)

Voor InSite & OutSite gebruik je de groepering Productgroep om de artikelen overzichtelijk te tonen. Deze groepering moet je eerst autoriseren.

Autorisatie inrichten:

Hieronder zie je welke onderdelen je autoriseert voor de applicatiebeheerder, zodat de applicatiebeheerder de inrichting kan doen.

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Ga naar het tabblad: Onderhoud groepen.
  3. Selecteer de te autoriseren groep.
  4.  Ga naar het tabblad: Menu.
  5. Vink Ordermanagement / Item / Groepering / Productgroep aan.
  6. Ga naar het tabblad: Autorisatie.
  7. Ga naar: Ordermanagement / Item / Groepering / Productgroep.
  8. Autoriseer de acties en tabbladen:
  9. Autoriseer het tabblad Productgroepregels om artikelen te kunnen verwijderen en toevoegen in de productgroepen.
  10. Sluit de Autorisatie tool.
  11. Klik op Ja bij de melding..

De omgeving opent automatisch opnieuw, met de nieuwe instellingen.

Direct naar

1. Ordermanagement in In- en OutSite inrichten
  2. OutSite inrichten
  3. Groepering Productgroep autoriseren
  4. Productgroepen toevoegen
  5. Artikelen toevoegen aan Productgroep (InSite & OutSite)
  6. Typen pagina's Ordermanagement activeren
  7. Sjablonen voor Ordermanagement in InSite & OutSite
  8. Menu-items voor Ordermanagement (orders, pakbonnen, facturen) aanmaken
  9. Klantkaart koppelen in verkooprelatieprofiel
  10. Contactpersonen van klant voor klantportal autoriseren
  11. Dossieritem op verkooporder in klantportal inrichten
  12. Inkooprelaties
  13. Verkooprelaties
  14. Inkoopoffertes
  15. Inkoopaanvragen
  16. Inkoopaanvraag via OCI-koppeling met inkooporder zonder XML inrichten
  17. Inkoopaanvraag via OCI met inkooporder via XML inrichten