Klantkaart koppelen in verkooprelatieprofiel

Je kunt een klantkaart tonen met specifieke klantinformatie van de verkooprelaties in OutSite. Voorbeelden hiervan zijn omzetstatistieken, betalingsgedrag en prijsafspraken.

In de eigenschappen van het verkooprelatieprofiel stel je in welke rapport getoond wordt.

Je beschikt standaard over het rapport Klantkaart (Profit). Dit rapport kun je aanpassen zodat het voldoet aan de wensen.

Klantkaart koppelen in verkooprelatieprofiel:

1. Ga naar: Algemeen / Inrichting / Integratie-instellingen / Verkooprelatieprofiel.
  2. Open de eigenschappen van het verkooprelatieprofiel.
  3. Ga naar het tabblad: Rapport.
  4. Selecteer een rapport bij Stamkaart klant.
  5. Klik op: Opslaan en sluiten.

Meer informatie:

Direct naar

1. Ordermanagement in In- en OutSite inrichten
  2. OutSite inrichten
  3. Groepering Productgroep autoriseren
  4. Productgroepen toevoegen
  5. Artikelen toevoegen aan Productgroep (InSite & OutSite)
  6. Typen pagina's Ordermanagement activeren
  7. Sjablonen voor Ordermanagement in InSite & OutSite
  8. Menu-items voor Ordermanagement (orders, pakbonnen, facturen) aanmaken
  9. Klantkaart koppelen in verkooprelatieprofiel
  10. Contactpersonen van klant voor klantportal autoriseren
  11. Dossieritem op verkooporder in klantportal inrichten
  12. Inkooprelaties
  13. Verkooprelaties
  14. Inkoopoffertes
  15. Inkoopaanvragen
  16. Inkoopaanvraag via OCI-koppeling met inkooporder zonder XML inrichten
  17. Inkoopaanvraag via OCI met inkooporder via XML inrichten