Typen pagina's voor Ordermanagement activeren (InSite en OutSite)

Voor de ordermanagement portal activeer je de typen pagina's verkooporders, pakbonnen, verkoopfacturen en artikelen in de site.

Typen pagina's OutSite Ordermanagement activeren:

1. Open Profit.
  2. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Site.
  3. Open de eigenschappen van de site.
  4. Ga naar het tabblad: Typen pagina.

Out_Typen pagina's voor Ordermanagement activeren (InSite & OutSite) (10)

5. Vink Geactiveerd aan achter Verkooporders, Pakbonnen, Facturen en Producten voor zover je deze wilt tonen in je OutSite-site.

6. Klik op: OK.

Direct naar

1. Ordermanagement in In- en OutSite inrichten
  2. OutSite inrichten
  3. Groepering Productgroep autoriseren
  4. Productgroepen toevoegen
  5. Artikelen toevoegen aan Productgroep (InSite & OutSite)
  6. Typen pagina's Ordermanagement activeren
  7. Sjablonen voor Ordermanagement in InSite & OutSite
  8. Menu-items voor Ordermanagement (orders, pakbonnen, facturen) aanmaken
  9. Klantkaart koppelen in verkooprelatieprofiel
  10. Contactpersonen van klant voor klantportal autoriseren
  11. Dossieritem op verkooporder in klantportal inrichten
  12. Inkooprelaties
  13. Verkooprelaties
  14. Inkoopoffertes
  15. Inkoopaanvragen
  16. Inkoopaanvraag via OCI-koppeling met inkooporder zonder XML inrichten
  17. Inkoopaanvraag via OCI met inkooporder via XML inrichten

Process

Klantportal

Work area

Ordermanagement