Artikelen toevoegen aan Productgroep (InSite en OutSite)

Je kunt nieuwe artikelen op de InSite-site en de OutSite-site tonen. Dit doe je door ze aan één of meerdere productgroepen toe te voegen. Per productgroep is bepaald of deze voor InSite en/of OutSite (anonieme website of portal) zichtbaar is.

Voordat je artikelen aan productgroepen kunt toevoegen moet je eerst productgroepen aanmaken. Vervolgens moet je de productgroep zichtbaar maken in OutSite.

Artikel aan productgroep toevoegen zodat het getoond wordt op de OutSite-site/klantportal:

1. Open Profit.
  2. Voeg het artikel of de samenstelling toe.
  3. Ga naar: Ordermanagement / Item / Groepering / Productgroep.
  4. Open de eigenschappen van een productgroep.
  5. Ga naar het tabblad: Producten.
  6. Klik op: Nieuw.

Je ziet nu een weergave met alle artikelen.

7. Filter op het artikel/de artikelen die je aan de productgroep wilt toevoegen.
  8. Selecteer de artikelen.
  9. Klik op: Opslaan en sluiten.
  10. Sla de wijzigingen op.

Zie ook:

Direct naar

1. Ordermanagement in In- en OutSite inrichten
  2. OutSite inrichten
  3. Groepering Productgroep autoriseren
  4. Productgroepen toevoegen
  5. Artikelen toevoegen aan Productgroep (InSite & OutSite)
  6. Typen pagina's Ordermanagement activeren
  7. Sjablonen voor Ordermanagement in InSite & OutSite
  8. Menu-items voor Ordermanagement (orders, pakbonnen, facturen) aanmaken
  9. Klantkaart koppelen in verkooprelatieprofiel
  10. Contactpersonen van klant voor klantportal autoriseren
  11. Dossieritem op verkooporder in klantportal inrichten
  12. Inkooprelaties
  13. Verkooprelaties
  14. Inkoopoffertes
  15. Inkoopaanvragen
  16. Inkoopaanvraag via OCI-koppeling met inkooporder zonder XML inrichten
  17. Inkoopaanvraag via OCI met inkooporder via XML inrichten