Factuurtermijnen toevoegen of wijzigen (UpdateConnector FbInstalment)

UpdateConnector voor het toevoegen en wijzigen van factuurtermijnen bij een project.

Connectornaam: FbInstalment

Let op:

Je kunt voor elke UpdateConnector een XSD-schema en een XML-voorbeeld genereren via AFAS Connect. Ook JSON wordt via AFAS Connect ondersteund.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

XML-voorbeeldbestand downloaden (eenvoudig)

XML-voorbeeldbestand downloaden (volledig)

XML-voorbeeldbestand downloaden (twee termijnen)

UPDATE

Records wijzigen

Geef met het veld 'Inst' aan om welke termijnregel van het project het gaat.

Xml-voorbeeldbestand downloaden (één termijn)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (meerdere termijnen)

Aandachtspunten:

• Controleer per project het volgende via Projecten / Project / Project, tabblad Facturering:
    • Het veld Factuurtermijn aangevinkt zijn.
    • Het veld Valuta moet gevuld zijn.
  • De aanneemsom wordt bepaald door de som van de verschillendefactuurtermijnen.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen

Process

UpdateConnector

Work area

Connectoren