Importhistorie raadplegen

Je kunt de historie van uitgevoerde imports raadplegen. Deze functie logt zowel geslaagde als mislukte imports.

Voor deze functie moet je de menukeuze en de actie(s) geautoriseerd hebben.

Historie import raadplegen:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Import / Historie.

Aan de hand van de status kun je zien of je de import goed is verlopen of niet.

2. Open de regel.

Je ziet welke regels niet geïmporteerd zijn.

De groene regels zijn goedgekeurd, de rode zijn afgekeurd.

De oranje regels zijn in het geval van nacalculatieregels afgekeurd omdat ze bij een set (declaratie) horen. Als er dan regels vanwege een andere regel in de set zijn afgekeurd, zie je die ook bij de status van het bestand terug als Afgekeurd door set.

3. Sluit de importregels.

Gegevensverzamelingen voor GetConnectoren

Je kunt het resultaat van importacties ook ophalen met een GetConnector, gebaseerd op de volgende gegevensverzamelingen:

• Import historie
  • Import historieregels

Process

Import