Bestellingen raadplegen (Bakkerijen)

Je kunt een bestelling raadplegen.

Raadplegen bestellingen:

1. Open BestelPlus.
  2. Klik op: Raadplegen bestellingen.

De boekingslay-out met order detailregels van het orderadvies wordt geopend.

Let op:

Je ziet hier dezelfde informatie als in Profit ‘Verkooporderadvies’,  via Ordermanagement / Verkoopproces / Verkooporderadvies. De menukeuze Verkooporderadvies opent een weergave Orders per dag op volgorde vestiging. Hier wordt de dagstaat getoond van alle dagen die nog niet zijn afgesloten.

In dit scherm wordt een kop, detailregels en een staart getoond.

De kop bevat de volgende velden: de datum, het weeknummer, het type bestelling, de referentie verkooprelatie (deze kan als verplichtveld ingesteld worden) en een opmerkingsveld (hier kun je een tekst ingeven voor de bestelling).

1. Klik op: Voltooien om de bestelling op te slaan. Je krijgt nu de vraag of je de bestelling definitief wilt maken.
  2. Als je op Ja klikt, sluit je de order af en zet je de status van de order op Definitief, als je op Nee klikt verandert de status in Voorlopig.

Direct naar

1. Bestellen (Bakkerijen)
  2. Bestellen
  3. Raadplegen bestellingen
  4. Toekomstige orders
  5. Bestelling afdrukken