Brongegevens

Via een brongegeven leg je vast waar het gegeven vandaan komt.

Als je met campagnes werkt voeg je voor iedere campagne een bronwaarde toe. Als je forecasts gebruikt, voeg je bronwaarden toe die voor de organisatie bij forecasts relevant zijn. Bij een forecast selecteer je een waarde uit deze brontabel.

Voorbeeld:

De gegevens van organisaties heb je op verschillende manieren verzameld:

• via een marketingactie
  • naar aanleiding van een callcenter actie
  • via een import

Hiervoor voeg je in de tabel met brongegevens de waarden Marketingactie, Call center actie, Gegevensimport toe.

Brongegeven toevoegen:

1. Ga naar: CRM / Dossier / Inrichting / Brongegevens.
  2. Klik op: Nieuw.
  3. Vul de velden in.
  4. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Dossier inrichten
  2. Type dossieritem inrichten
  3. Type dossieritem inrichten voor InSite
  4. Kenmerken
  5. Kenmerkcombinatie
  6. Brongegevens
  7. Type actie
  8. Logging

Process

Dossier

Work area

CRM