Dossier inrichten voor InSite

Je kunt het dossier in Profit, InSite, OutSite en AFAS Pocket gebruiken. Om een type dossieritem geschikt te maken voor InSite, leg je enkele extra instellingen vast.

Bij het werken met het dossier in InSite kunnen gebruikers reacties bij dossieritems vastleggen. Hierbij kunnen gebruikers werken met standaardteksten die het werken aanzienlijk versnellen, de zogenaamde reactiesjablonen. Je kunt bij een reactie de foto tonen van de gebruiker die de reactie heeft toegevoegd.

Je gebruikt profielen om een of meerdere aanmaakpagina's bij een type dossieritem aan te maken. Elke aanmaakpagina heeft eigen veldinstellingen en controles, waardoor het makkelijker wordt om een gebruiker te 'sturen' bij het aanmaken van een dossieritem in InSite of OutSite. Per aanmaakprofiel kun je een beoordeelprofiel koppelen met veldinstellingen.

Dit gedeelte heeft alleen betrekking op de basisinrichting van het dossier voor InSite. Dossieritems zijn essentieel voor workflows en hiervoor is aanvullende inrichting vereist.

Direct naar

1. Dossier inrichten
  2. Type dossieritem inrichten
  3. Type dossieritem inrichten voor InSite
  4. Kenmerken
  5. Kenmerkcombinatie
  6. Brongegevens
  7. Type actie
  8. Logging