Deelnemer inschrijven met vouchercode

Een deelnemer kan zich inschrijven voor een evenement en daarbij een vouchercode inleveren. Profit past vervolgens automatisch de prijs van het evenement/de cursus aan. Je kunt de deelnemer inschrijven in Profit maar de deelnemer kan ook zichzelf inschrijven via OutSite.

Inhoud

Deelnemer inschrijven met vouchercode (Profit)
  1. Ga naar: CRM / Cursusmanagement / Deelnemer per evenement.
  2. Schrijf een deelnemer in.
  3. Vink Factureren aan als de deelname aan de cursus betaald moet worden. Je moet dan ook een debiteur selecteren. Bij interne deelnemers vink je dit veld niet aan.

Selecteer bij Debiteur een (afwijkende) debiteur waaraan je wilt factureren.

Verder kun je een afwijkende verkoopprijs invullen en korting geven aan de organisatie. Deze prijs en korting gelden voor alle contactpersonen. Als je de prijs en de korting voor één specifieke deelnemer wilt invullen doe je dat in de eigenschappen van de deelnemer.

Vul bij Vouchercode de code voor de korting in die de relatie heeft ontvangen en nu bij je inlevert. Dit veld is alleen zichtbaar als je kortingsvouchers hebt ingericht.

Let op: Als je de vouchercode verwijdert, wordt het kortingspercentage altijd op 0 gezet.

Bij Prijs na korting zie je onmiddellijk het bedrag dat gefactureerd zal worden (exclusief btw).

4. Rond de wizard af.
Deelnemer inschrijven met vouchercode (OutSite)

Je kunt je via de site inschrijven voor een cursus. Daarbij kun je de vouchercode, die je ontvangen hebt invullen.

Bij interne deelnemers gebruik je doorgaans geen vouchercodes en berekent Profit de prijs na korting ook niet. Een interne deelnemer wordt namelijk niet gefactureerd.

Inschrijven voor een cursus via OutSite:

1. Open de site.
  2. Log in met de gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op: Inloggen.
  4. Ga naar: Cursussen.
  5. Klik op: de cursus die je wilt volgen.
  6. Klik op: de dag waarop je de cursus wilt volgen.
  7. Vul bij Vouchercode de code voor de korting in die je hebt ontvangen en die je wilt verzilveren. Alleen als voor de cursus een kortingsvoucher bestaat, is het mogelijk een vouchercode in te vullen.

Crm_Deelnemer

Vervolgens zie je de omschrijving van de actie waar de korting onder valt.

8. Klik op: Inschrijven.

Direct naar

1. Kortingsvoucher
  2. Kortingsvoucher met vouchercodes toevoegen
  3. Controles op in te wisselen vouchers instellen
  4. Vouchercodes handmatig toevoegen
  5. Vouchercodes uitgeven
  6. Vouchercodes uitdelen
  7. Voucher of vouchercode verwijderen
  8. Deelnemer inschrijven met vouchercode
  9. Met vouchercode ingeschreven deelnemer verplaatsen
  10. Vouchercode bij deelnemer wijzigen/verwijderen
  11. Vouchercode herleiden naar deelnemer
  12. Totaal ontvangen vouchercodes raadplegen
  13. Factureren met kortingsvoucher