Weergave aanpassen

Je kunt een eerder door jou zelf toegevoegde weergave wijzigen (standaardweergaven kun je niet wijzigen).

Huidige weergave wijzigen:

1. Ga naar: de functie.
  2. Vraag de werkbalk Weergaven op met Ctrl+Shift+K, als deze niet getoond wordt.
  3. Open de weergave:.
  4. Klik op: Aanpassen.

De wizard gegevensverzameling start en kun je de weergave bewerken.

Zie verder de stappen bij weergave toevoegen voor het bewerken van de gegevensverzameling.

Weergavenaam en kolomnamen vertalen:

Je kunt de namen van eigen weergaven en de kolomnamen vertalen. Als je een eigen weergave toevoegt, zal Profit de kolomnamen zoveel mogelijk vertalen. De andere kolomnamen kun je nu zelf vertalen, waardoor dezelfde weergave in alle talen gebruikt kan worden. Hierdoor kun je weergaven tonen in de taal van de gebruiker (dit is de taal die de gebruiker selecteert in Algemeen / Gebruiker / Taalkeuze).

In de eerste stap van de wizard pas je de titel van de weergave aan.

In de tweede stap van de wizard pas je de kolomnamen aan.

Voorbeeld in het Nederlands en Engels:

Direct naar

1. Weergave
  2. Autorisatie weergavebeheer
  3. Weergave toevoegen
  4. Weergave wijzigen
  5. Weergave blokkeren of verwijderen
  6. Weergave importeren en exporteren

Process

Weergave